Tradiční uzbecká jehněčí polévka s bramborami, mrkví, podávaná s jehněčí kotletou.
Ručně tažené nudle podávané v polévce s příchutí hovězího masa a zeleniny, opepřené asijskými bylinkami.
Aromatická uzbecká polévka s rýží, bramborami, mrkví, cibulí, rajčaty, zelenou paprikou, rozdrceným koriandrem, kmínem a uzbeckou paprikovou pastou.
Listové těsto plněné nadrobno nakrájeným hovězím masem, cibulí a kořením, podávané s přílohou čerstvé omáčky z rajčat a česneku.
Chuťově bohatý a sytý uzbecký chléb.
Čerstvě nakrájený salát z rajčat, okurek a cibule, ozdobený kajenským pepřem a mořskou solí, podávaný s extra semenným olejem
Směs vařených brambor, mrkve, vajec, hrášku a na kostičky nakrájeného hovězího masa ochucené majonézovým dresinkem.
Směs římského a ledového salátu s cherry rajčaty, grilovaným kuřecím masem, parmazánem, vajíčky, topinkami a Caesar dressingem.
Tradiční uzbecká rýžová pilaf s dušeným jehněčím masem, česnekem, mrkkvi, smaženou cibulí, cizrnou a rozinkami, podávaná s křepelčími vejci a salátem achichuk.
Chuťově bohaté smažené jídlo s ručně vytvořenými nudlemi, jemným masem a mixem křupavé zeleniny. Osmažené s aromatickými kořenícími směsmi a lahodnými omáčkami. Podávané s čerstvými bylinkami a přílohou chilli.
Něžné kousky hovězího masa, cibule a rajčat jsou duseny do něžné dokonalosti v chutné hovězí vývaru, podávané s přílohou hranolek/ rýže/ bramborové kaše.
Nejlepší jehněčí kotlety a brambory pečené v “kazani” tradičním uzbeckým způsobem s kořením, podávané s přílohou zeleniny a cibule.
Štavnatý telecí šašlik zabaleny v lavaši s hranolky a našim charakteristickým salátem ze zelí, okurek a rejcat s rajčatovou omáčkou a korejske mrkvi.
Štavnatý kuřeci šašlik zabaleny v lavaši s hranolky a našim charakteristickým salátem ze zelí, okurek a rejcat s rajčatovou omáčkou a korejske mrkvi.
Marinované jehněčí žeberka naskládaná a napíchnutá na špejle. Podáva se s omačkou adžika a přilohou dle výběru.
Marinovaná kuřecí stehna bez kostí, navlečená na špízy. Podáva se s omačkou adžika a přilohou dle výběru.
šašlik z telecího masa. Podáva se s omačkou adžika a přilohou dle výběru.
Rajčata Campari, sladké papriky, cuketa, perlová cibule a lilek.
Pikantní omáčka z pálivého pepře, česneku a bylinek.
Osvěžující omáčka vyrobená z jogurtu, okurky, česneku a bylinek.
Směs majonézy, teriyaki, krevetové omáčky, tabasca, worcesterské omáčky a oleje z semínek.